Örebro – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Örebro innehar tiondeplatsen i Allsvenskan. Formen är knappast perfekt, men de neutrala åskådarna klagar inte. Det har varit underhållning när Örebro har spelat på hemmaplan. Det har blivit totalt 18 mål (både gjorda och insläppta) på de fyra senaste hemmamatcherna, vilket säger något om fotbollen som bedrivs på Behrn Arena. Örebro har gjort mål i samtliga utom en hemmamatch den här säsongen.

Elfsborg innehar sjundeplatsen i Allsvenskan. Elfsborg såg ut att vara på gång efter uppehållet, med sju inspelade poäng på de tre första matcherna. Därefter har laget snubblat omkull igen och åker nu till Örebro med två raka förluster. Örebro är ett ställe som Elfsborg inte plockat en trepoängare i sedan 2011. Vårens möte slutade 3-0 till Elfsborg, men så lätt blir det nog inte den här gången.

Jag spelar på över 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: Örebro – Elfsborg
  • Spel: Över 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 18:00, 5/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!