Djurgården – Dalkurd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården säkrade Svenska Cupen-pokalen efter 3-0-vinsten mot Malmö i finalen. Matchen var på alla sätt, fantastiskt utförd. Det var faktiskt, aldrig något snack om saken. Dominans från stockholmarnas sida och de visade vilken nivå laget faktiskt kan prestera på. Det har däremot gått betydligt sämre i Allsvenskan under senaste omgångarna med totalt åtta poäng. Detta kan emellertid bli vändningen.

Dalkurd har snickrat ihop ett hyfsat starkt lag, där nyförvärvet Mohamed Buya Turay, som också varit på Djurgårdens radar, sticker ut bland de offensiva korten. Trots fem mål på sex matcher från Sierra Leone-anfallaren, har Dalkurd spelat in blott en pinne på deras fem senaste matcher och fyra på alla sju. Med det håller de på att cementeras fast i tabellens bottenskikt och pressen blir alltmer påtaglig.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ William Hill.

  • Match: Djurgården – Dalkurd
  • Spel: Djurgården (1) 
  • Odds: 1,67 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 13/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar