Hammarby – Dalkurd

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby vacklade redan lite under sluttampen på våren och har samtidigt radat upp fyra matcher utan vinst, två kryss och två förluster. Detta är Hammarbys enda förluster denna säsongen. Bajen borde känna revanschlust för att kriga vidare om Lennart Johanssons pokal. Klubben har ett utmärkt tillfälle att inkassera tre poäng och samtidigt sätta Gnaget och konkurrenterna under större press.

Dalkurd har fått upp farten lite smått och verkar alltmer spela upp sig för varje omgång. De tre senaste matcherna har summerats i en vinst och två kryss, vilket innebär att man klivit upp från jumboplatsen och dessutom bara har en ynka pinne till kvalplatsen och Brommapojkarna ovanför. Hammarby ska ha goda chanser här mot ett Dalkurd som sällan räcker till på varken bortaplan eller mot bättre motstånd.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ expekt.

  • Match: Hammarby – Dalkurd 
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,60 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/7

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar