Brage – GAIS

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Brage kommer till kvällens match med sju plockade poäng på tre spelade matcher. Klubben kryssade i premiärmatchen borta mot AFC Eskilstuna. Därefter besegrade man först Gefle (2-1) och senast Öster (1-2). Ska nämnas att Öster spelade i princip hela andra halvlek med Oliver Silverholt utvisad. Brage har såklart presterat bättre än väntat. Samtidigt kommer laget tappa tabellpositioner förr eller senare.

GAIS har precis som Brage haft en bra inledning på säsongen med två vinster i de två första matcherna mot J-Södra respektive Värnamo. Senast torskade emellertid laget borta mot Falkenberg. Det finns stora förhoppningar på detta lagbygget, och enligt marknaden har GAIS goda chanser till att plocka en av platserna till Allsvenskan. Gästerna känns som den starkare parten här och har goda chanser att vinna.

Jag spelar på GAIS Draw No Bet till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Brage – GAIS
  • Speltips: GAIS DnB
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20/4, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!