GAIS – Örgryte

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

GAIS klarade nytt kontrakt i Superettan föregående säsong. Klubben har emellertid fått en tuff inledning även denna säsongen. Inför lördagens Göteborgsderby, hittas GAIS på trettondeplats. En placering som vid säsongsslutet innebär att de får kvala för att hänga kvar. Naturligtvis återstår många omgångar, men läget ser dessvärre mörkt ut. Hemmalaget bör spela en defensiv fotboll här ikväll.

Örgryte har spelat upp sig och lämnat bottenskiktet. De är obesegrade i sex raka matcher och närmast tog man en imponerande trepoängare när man besegrade topplaget Jönköping. Matchen slutade 2-0 efter ordinarie tid. Stark trea av Örgryte som visar upp fin form inför lördagens derbymatch. Trots att Örgryte gjort en del mål på sistone tror jag inte att det blir något målkalas på lördag.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,77 @ Unibet.

  • Match: GAIS – Örgryte
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:30, 22/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!