Örgryte – GAIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte har skaffat sig bra förutsättningar inför derbyt mot GAIS under måndagen. Två raka vinster, ger Örgryte ett bra självförtroende efter en tungare period innan det. Dess nyckelspelare Gustav Ludwigson är tillbaka på plan och i målprotokollet. Ludwigson gjorde enda målet mot Brage senast, när klubben tog en trepoängare. Örgrytes dagsform kan också bli avgörande under måndagskvällen.

GAIS har på senare tid radat upp svagare insatser än vad man väntat med. Senast mot Jönköping hade ”Makrillarna” en väldigt bra chans på nya poäng, med två man mer i 30 minuter. Man hade en man mer drygt hela matchen med god chans på att ta tre poäng med sig hem från Jönköping. Så blev inte fallet, GAIS visade sig från en svag sida den här dagen och kunde inte överlista ett J-södra med nio man.

Jag spelar på Örgryte Draw No Bet till 1,58 @ Svenska Spel.

  • Match: Örgryte – GAIS
  • Spel: Örgryte DnB
  • Odds: 1,58 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 16/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar