Örgryte – GAIS

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Örgrytes nuvarande säsong har varit svettig. Någon uppflyttning eller topplacering blir det inte. Kan de åtminstone besegra GAIS, bör klubben vara nöjda. Här saknar man förmodligen Ackermann, vilket är ett tungt tapp. ÖIS kommer annars från tre målglada matcher. Formen är hyfsad. Hemmalaget har bara torskat en av sina sex senaste matcher. Hoppet finns naturligtvis att plocka en efterlängtad derbyseger.

GAIS säsong har varit katastrof. Det här ser man inte minst om man tar del av fansens tankar. GAIS har bara vunnit en av sina tio senaste matcher och då har de ändå fyra segrar den här säsongen. Formen hos grönsvart är lika grå som vädret i Göteborg den här kvällen. Trots det jämna tabelläget så finns det andra faktorer som är rätt iögonfallande och formen är en av dessa, som tidigare nämnt.

Jag spelar på raka ettan till 2,48 @ Unibet.

  • Match: Örgryte – GAIS
  • Spel: Örgryte (1)
  • Odds: 2,48 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!