Örgryte – Syrianska

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte har haft det tuffare än väntat i Superettan, som nykomlingar från ettan, men efter två vunna matcher har laget fått andrum i striden om förnyat kontrakt. För tillfället hittas Örgryte på elfteplatsen med fyra poäng till kvalområdet. Känslan är ÖIS har en tillräckligt stark trupp för slippa bottenstriden. Laget har fått en rejäl sprutt på offensiven de senaste veckorna, man vann med 3-0 mot just Syrianska och därefter med 3-2 över Degerfors.

Syrianska är desperata och desperationen bara växer. Resultaten under såväl våren som sommaren har varit sviktande och med det katastrofala facit – 12 pinnar på 16 matcher hittas de, förstås, på jumboplatsen i serien. Det är dock tätt i bottenskiktet; så lite som en pinne skiljer upp till kvalområdet och tre till säker mark.

Jag spelar Örgryte över 1,5 mål 1,83 @ betsafe.

  • Match: Örgryte – Syrianska
  • Spel: Örgryte över 1,5 mål
  • Odds: 1,83 @ betsafe
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19:00, 29/7

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar