Halmstad – Syrianska

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad har imponerat i Superettan och en plats tillbaka till Allsvenskan kommer troligen plockas. Vid minst oavgjort kliver laget förbi AFC United, som har en match mer spelad. Senast plockades en 2-1-vinst i en tuff bortamatch mot Örgryte och resultatraden 7-1-2 talar sitt tydliga språk. Därtill har man endast fyra insläppta mål på dessa tio matcher. HBK får också tillbaka Simon Silverholt i speldugligt skick. Extremt viktig pjäs i jakten på en allsvensk biljett.

Syrianska hittas på jumboplatsen med nio inspelade pinnar på 10 matcher. Tränaren Bosko Orovic har lämnat och assisterande Steven Younan tar över skutan tillfälligt. Inte den enklaste situationen och det handlar för spelarna om att vara professionella nu. Kan knappt hitta en faktor som talar för att Syrianska ska stjäla någonting av värde från Örjans Vall. Nu saknar Syrianska dessutom Louay Chanko, avstängd, som är ovärderlig på mittfältet, och anfallaren Sasha Aneff har lämnat.

  • Match: Halmstad – Syrianska
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 1.73 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 17:00, 6/6

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!