Syrianska – GAIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Misstankar om uppgjorda Syrianskamatcher pågår just nu, men det finns fortfarande möjligheter att tippa på tisdagens match mot GAIS.

Syrianska härjar i mitten av tabellen och är inför morgondagen nia. Så pass jämn som Superettan är kan botten ändå inte glömmas bort. GAIS, som hittas på en av kvalplatserna, är bara sex poäng bakom. Förlust nu och det börjar bränna underifrån. Södertäljeklubbens form är otroligt svårbedömd och vinsterna avverkas med förluster. Man har varken åkt på två vinster eller förluster i rad på de sex senaste matcherna i serien. Mot J-Södra förra veckan blev det förlust med 4-0 – en match där misstankar om uppgörelse lever. Hur som helst, en värdelös insats där de sedan tidigare tydliga defensiva bristerna blev ännu tydligare. Lollo Chanko, Diego Brum och Gabriel Somi är alla skadade. Jobbiga avbräck.

GAIS har två vinster och en oavgjord på de tre senaste. Helt plötsligt har spelet börjat klicka och till följd av att pinnarna trillat in har man nu bara två upp till säker mark. I dessa matcher har nollan hållits i två av matcherna och göteborgarna verkar ha hittat tillbaka till sin identitet. På bortaplan har GAIS inte haft någon vidare lycka. Enda vinsten kom, föga förvånande, mot Hammarby. I övrigt har man två kryss och sju förluster. Visst, GAIS har haft stora problem på resande fot, men nu ser formen så pass bra ut att vi inte annat än kan lockas av tvåan med säkringen draw no bet till 2,20. Dessutom kan Syrianskas defensiva skador innebära stora problem då truppen inte är speciellt bred.

  • Match: Syrianska – GAIS
  • Spel: GAIS Draw No Bet
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:20, 2/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar