Varberg – Syrianska

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg inledde säsongen med att ta tre poäng borta mot GAIS, därefter förlorade man med 2-1 hemma på Påskbergsvallen mot Mjällby för att nu senast vinna mot Ängelholm borta med 0-1. En anledning till segern senast var Joakim Wulff som höll nollan för andra gången i år.  Varberg har var varit starka hemma på Påskbergsvallen och under 2015 har man tagit 3 vinster av 5 möjliga, spelat en oavgjord och förlorat en match. Förra säsongen var Varberg ett utav de bättre lagen på hemmaplan och mycket tack vare det hamnade man på en mittenplacering.

Syrianska har inlett säsongen med att spela 0-0 hemma mot Sirius, förlora mot J-Södra borta med 1-0 och senast slå Ljungskile med 2-0. Precis som med Varberg är det hemma man har vunnit flest matcher, men på bortaplan har spelet inte riktigt fungerat. Under 2014 var det bara Husqvarna som hade sämre bortafacit än SFC och man hade 10 förluster på 15 spelade matcher. Under 2015 har man förlorat mot Halmstad med 3-0 och därefter lyckades man spela 2-2 mot Helsingborg för att nu senast förlora mot Jönköping med 1-0.

Senast lagen möttes på Påskbergsvallen resulterade det i en 2-0 vinst till Varberg. Varbergs starka hemmaspel och Syrianskas sämre bortasapel är anledningen till att jag spelar rak etta.

  • Match: Varberg BOIS – Syrianska FC
  • Spel: Varberg (1)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 16:00, 25/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar