Varberg – Syrianska

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Varberg har chansen att haka på striden om de allsvenska biljetterna, men efter tre förluster uppradade efter varandra är det svenska finrummet långt borta. Laget har droppat ner till åttondeplatsen, precis i mitten av tabellen, och ser alltså ut att hamna i ingenmansland. Det skilja ett par snäpp i kvalitet ner till Syrianska och prestationen i 0-2-förlusten borta mot Sirius senast var långtifrån värdelös och man kunde faktiskt ha knipit en pinne där.

Syrianska har inte vunnit en enda fotbollsmatch sedan mitten av maj och sedan dess har hela tio matcher avverkats; fyra kryss och sex förluster. Situationen blir alltmer prekär, även om ett par veckor av förbättrade resultat skulle innebära andrum, så tätt som det är i botten av tabellen. Inte en enda match har vunnits på resande fot.

Jag spelar Varberg -0,5 (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Varberg – Syrianska
  • Speltips: Varberg -0,5 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar