Jönköping – GAIS

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Jönköping Södra spelade faktiskt allsvensk fotboll förra säsongen, men för tillfället ser smålänningarna ut att ramla rakt igenom det svenska seriesystemet. Klubben innehar fjortondeplatsen i superettan och behöver också en trepoängare i denna matchen. Samtidigt som laget krigar för att undvika negativ kvalplats, finns risken, att klubben trillar ur direkt till division 1. Detta skulle vara totalt fiasko.

GAIS har under närmare tio år spelat i Superettan och börjar numera, bli vana vid att stämplas som en superettan-klubb. Men med det sagt är det en förening som har publikunderlag och tradition nog för att spela bland Sveriges bästa lag. GAIS ligger inte lika risigt till som J-Södra, men har ändå bara två poäng ner till Värnamo och tre poäng ner till dagens motstånd. Gästerna har haft det tufft i Jönköping tidigare.

Jag spelar på Jönköping Draw No Bet till 1,60 @ Ladbrokes.

  • Match: Jönköping – GAIS
  • Spel: Jönköping DnB
  • Odds: 1,60 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/10

SpelbolagBonusLänk
1000 krSpela här!