Varberg – Örgryte

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg placerar sig på tiondeplatsen i Superettan och är fullständigt ur form. Laget har misslyckats med att plocka poäng på de fem senaste matcherna. Med ett par tuffa spelartapp under sommaren har Varberg tappat stilen helt och hållet. Det var hela sju matcher sedan de lyckades plocka en trepoängare, endast ett mål framåt har det blivit därefter.

Örgryte placerar sig på niondeplatsen och har en intressant formkurva, ganska ojämn. Senast blev det seger mot tabelljumbon Ljungskile och laget har endast en torsk på de senaste sju matcherna (4-2-1). Jag upplever att Örgryte är på gång och att motivationen bör finnas för att besegra ett sargat Varberg.

Jag spelar Örgryte +0,25 (Asian Handicap) till 1,74 @ Unibet.

  • Match: Varberg – Örgryte
  • Speltips: Örgryte +0,25 (AH)
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar