Varberg – Degerfors

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Varberg innehar tolfteplatsen i Superettan, med matchen mindre spelad än lagen precis ovanför. Laget har inlett denna säsongen med tre vinster, en oavgjord och fem förluster. Inför säsongen hade klubben dock inte speciellt höga förväntningar på sig och insatsen får därför, sammanfattningsvis anses vara klart godkänd här i inledningen. Hemmalaget har släppt in 16 mål och producerat tolv mål framåt.

Degerfors hittas i mittenskiktet av tabellen, närmare bestämt på niondeplatsen. De har inlett säsongen med tre vinster, tre oavgjorda och tre förluster. Det som varit mest tydligt för gästerna under säsongen är precis som för hemmalaget, antalet mål man släpper in bakåt. Laget har släppt in 14 mål samtidigt som laget lyckats producera 13 mål framåt. Detta kan bli en händelserik och målglad match ikväll.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,83 @ Ladbrokes.

  • Match: Varberg – Degerfors
  • Spel: Över 2,5 mål 
  • Odds: 1,83 @ Ladbrokes
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar