Öster – Varberg

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Öster återfinns på femtondeplats i Superettan. Smålänningarna har endast plockat en trepoängare och sammanlagt skrapat ihop tio poäng inför matchen. En omgång där Öster tar emot serieledarna Varberg till Myresjöhus Arena. Det går inte blunda för hemmalagets prekära situation och känslan är att Christian Järdler tillsammans med Öster, lär ställas inför en mycket tuff uppgift. Varje poäng är viktiga.

Varberg inledde säsongen med sju raka vinster och sedan lyckades de hålla den obesegrade sviten hela vägen fram till föregående omgång där de inför säsongen uppsnackade J-Södra var strået vassare än serieledarna och Varberg fick lämna omgång tretton med första poänglösa mötet. Trots förlusten och den brutna sviten står Varberg fortfarande serieledare med hela sju poängs övertag ner till Mjällby.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,57 @ bet365.

  • Match: Öster – Varberg
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/6