Öster – Varberg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Öster återfinns på femtondeplats i Superettan. Smålänningarna har endast plockat en trepoängare och sammanlagt skrapat ihop tio poäng inför matchen. En omgång där Öster tar emot serieledarna Varberg till Myresjöhus Arena. Det går inte blunda för hemmalagets prekära situation och känslan är att Christian Järdler tillsammans med Öster, lär ställas inför en mycket tuff uppgift. Varje poäng är viktiga.

Varberg inledde säsongen med sju raka vinster och sedan lyckades de hålla den obesegrade sviten hela vägen fram till föregående omgång där de inför säsongen uppsnackade J-Södra var strået vassare än serieledarna och Varberg fick lämna omgång tretton med första poänglösa mötet. Trots förlusten och den brutna sviten står Varberg fortfarande serieledare med hela sju poängs övertag ner till Mjällby.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,57 @ bet365.

  • Match: Öster – Varberg
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar