Varberg – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster trillade ur Allsvenskan förra året och var tippade, av i princip alla ”experter” och fotbollstyckare, att snabbt återhämta krafterna och komma tillbaka direkt. Istället har allt gått fel och nu innehar man kvalplatsen ner mot division ett. En pinne upp till säker mark och sju ner till direktnedflyttning. Man kommer från två tunga torskar mot Syrianska respektive Ljungskile – båda på bortaplan. Flermålsförluster, dessutom. På Myresjöhus har man 4-2-5 i serien. Ingen jättesexig statistik, men i formtabellen har man två vinster och ett kryss på de tre senaste hemmamatcherna. Vinsterna var dock mot två bottenkonkurrenter. Krysset mot Värnamo som hittas en placering över just Varberg.

Varberg har, helt till skillnad från Öster, presterat över förväntan. Långt över. Man var totalt bottentippade. Skulle inte ha en chans i Superettan, var ej redo, etcetera, etcetera – hittas nu på den övre halvan av tabellen, utan praktisk risk att ramla ur serien. Formen är fin. Kryssade senast hemma på Påskbergsvallen mot ett J-Södra som jagar en av platserna till Allsvenskan. Dessförinnan, en stabil 2-0-vinst mot Östersund som är i samma båt som J-Södra. Har chansen på topp tre, men måste då avsluta serien fenomenalt. Man har exakt samma resultatrad på bortaplan, 4-2-5, som Öster har hemma. Är inte speciellt mycket sämre borta kontra på hemmaplan, vilket kanske är förståeligt när det endast dyker upp 1 000-1 500 till varje match på lilla och charmiga Påskbergsvallen.

Jag ser det här som en 50/50-match. Båda har lika stor chans att vinna, stor kryssannolikhet. Bolagen håller inte med och ställer ut Öster som favoriter, hyfsat stora sådana. Jag kliver in på Varberg dnb (pengarna tillbaka vid oavgjort) till mycket generösa 2,35 hos Betway.

  • Match: Varberg – Öster
  • Spel: Varberg Draw no Bet
  • Odds: 2,35 @ betway
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18:30, 19/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar