Varberg – Halmstad

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Varberg har potentialen att kliva upp och stanna på den övre tabellhalvan, men att utmana toppen blir svårt. Starten lämnar inte överdrivet mycket att hoppas vidare på, men tabellen är jämn och ett par veckor av bättre resultat kan dock innebära att kontakt skapas med toppskiktet. För tillfället står Varberg parkerade på tiondeplatsen med åtta pinnar inspelade på sex matcher. Senast föll man dock borta mot Örgryte med klara 0-3, som inte är i närheten av samma kvalité som HBK. Dessförinnan blev det bara 2-2 hemma mot Frej.

Halmstad försöker kraftsamla i Superettan för att komma tillbaka till det svenska finrummet och har, under perioder, visat vilken kvalité truppen besitter. Försvarsspelet har varit stabilt och framåt har leveransen fungerat. Andraplatsen innehas, en pinne bakom AFC United. Halmstad föll också senast med 0-1 hemma mot Degerfors. HBK kom inte upp i önskad standard, var uddlösa och släppte ändå till en del chanser. Innan dess hade fyra raka vinster radats upp och formen bör inte vara i fara.

Halmstad spelas med +0 mål (asian handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Varberg – Halmstad
  • Spel: Halmstad +0 mål (asian handicap)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:30, 12/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar