Varberg – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varbergs BOIS eller numera de bästa BOISarna tar emot Uppsala-laget Sirius i kvällens tv-match och jag har hittat ett speltips. När lagen möttes tidigare under säsongen på Studenternas vann Varberg med 2-3 och sen dess har Sirius tappat en hel del poäng. Man har bara en seger på de fem senaste men man har samtidigt fått med sig poäng från de fyra senaste då man spelat en hel del kryss. Men Sirius är ett lag som trivs som bäst på bortaplan. Man har tagit 17 poäng på bortaplan jämfört med elva på hemmaplan trots att man spelat en hemmamatch mer. Faktum är att det bara är Hammarby som tagit fler poäng på bortaplan än Sirius. På hemmaplan har man till exempel bara två segrar på de elva senaste matcherna men på bortaplan har man vunnit tre av de fem senaste och tagit poäng i fem av de sex senaste. Sirius har en hårt skadedrabbad trupp som rest till Varberg. Trots skadorna i truppen, plockar man ändå poäng och ligger i övre halvan av tabellen.

Varberg har gått ungefär jämnt med Sirius och förnuvarande två poäng mer. Men hallänningarna hade en tyngre period med bara en seger på de sex matcherna innan man nu senast krossade Landskrona med hela 5-1. Stärkta av den segern ska man nu ta sig an Sirius och jag anser att det är två väldigt jämna lag i årets superettan. Varberg brukar inte förlora på hemmaplan, man har bara en förlust på de elva senaste hemmamatcherna, samtidigt som nämndes att Sirius är Superettans näst bästa lag på bortaplan. Tre av Sirius fyra senaste matcher har slutat oavgjort och fyra av Varbergs åtta senaste hemmamatcher har slutat oavgjort. Dessutom var det uddamålet som avgjorde en jämn match mellan lagen tidigare under säsongen.

  • Match: Varberg – Sirius
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,55 @ NordicBet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 15/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar