Sirius – GAIS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius har börjat säsongen kanske något sämre än vad jag hade förväntat mig. På 6 spelade matcher har man tagit 9 poäng (2-3-1) och man placerar sig för närvarande på 6:e plats i Superettan. Senast blev det förlust borta mot Ljungskile med 4-3, dock lyckades man hämta upp ett 0-3 underläge till 3-3, men kunde inte täppa till i slutminuterna. Detta var den första förlusten sedan 9 matcher tillbaka och man släppte in ovanligt många mål. Hemma på studenternas har man tagit 7/9 möjliga poäng, man inledde med att vinna mot Utsikten med 3-0, därefter vann man mot BP med 3-1 och senast spelade man kryss (2-2) mot Östersund som ser riktigt starka ut.

GAIS har jag inte haft några större förväntningar på inför säsongen med tanke på dels förra årets spel och dels på deras försäsong. Man har dock tagit 7 poäng på sina 6 spelade matcher (2-1-3). Det har blivit väldigt få mål i matcherna och känns som GAIS spelar väldigt defensivt, vilket lär innebära att Sirius kommer föra spelet i dagens match. På b0rtaplan har det blivit 3/9 möjliga poäng, där man inledde med att besegra Degerfors med 0-1 och efter det förlorade man först mot J-Södra med 0-1 och därefter mot Värnamo med samma siffror.

Känns som GAIS kommer falla tillbaka och att Sirius för spelet och vinner med uddamålet. Väljer inte underspelet utan spelar raka ettan.

  • Match: Sirius – GAIS
  • Spel: Sirius (1)
  • Odds: 1,75 @ William Hill
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 11/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar