Degerfors – Sirius

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sirius kommer från en 1-0-vinst hemma mot tokusla Mjällby. Matchen fördes från början till slut, men udden kändes inte speciellt vass och målet fick vänta till så sent som den 76:e minuten. Alltid starkt att plocka en trea, men det finns saker att jobba med. På resande fot står Sirius efter fyra försök fortfarande utan vinst, varav tre slutat oavgjort och en således förlorats.

Degerfors tar nu fördel av att spela på sin naturmatta, mot ett utpräglat konstgräslag. Degerfors med Peter Samuelsson i spetsen är slagkraftiga och nu har båda lagen, poängmässigt, inlett serien exakt lika bra. Möjligt att Uppsalalaget haft ett något tuffare spelschema, men som bekant; det finns inga enkla matcher i Superettan – alla kan slå alla. Formen skulle jag säga väger över lite i ”Degens” favör. De står med fyra vinster på de fem senaste matcherna och bara en förlust sedan den andra omgången. Man har växt för varje vecka och nu senast besegrades Assyriska med stabila 2-0 på just Stora Valla.

  • Match: Degerfors – Sirius
  • Spel: Degerfors 0,0 AH
  • Odds: 2.35 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.20, 26/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar