Varberg – AIK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Varberg har varit allsvenskans allra största utropstecken. Inför kvällens tillställning återfinns Varberg på fjärdeplats i tabellen, med lika många poäng som tabelltvåan Häcken. Med tretton inspelade poäng har laget spelat ihop lika många poäng som de regerande mästarna Djurgården, Malmö, och de har fler pinnar än både Bajen och AIK. En väldigt imponerande inledning av klubben.

AIK hittas på niondeplats i tabellen med elva inspelade poäng. Även om det resultatmässigt varit okej för AIK, har en del prestationer varit långt ifrån godkända. Hemma mot Falkenberg fick AIK med nöd och näppe med sig en poäng och borta mot Helsingborg blev det stryk med 2-0. Närmast besegrades Sirius. Mot Sirius spelade de mer defensivf. Dock lär de inte spela defensivt mot Varberg på söndag.

Jag spelar på Varberg över 1,5 mål till 3,20 @ Unibet.

  • Match: Varberg – AIK
  • Spel: Varberg Ö 1,5 mål
  • Odds: 3,20 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 14:30, 19/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!