Varberg – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg välkomnar Sirius på måndag, samtidigt som hallänningarna har seglat upp som småfavoriter. Varberg bör givetvis vara favoriter på hemmaplan, men känslan är att denna matchen är helt öppen. De är väldigt pålitliga i deras offensiv. I enbart en enstaka match denna säsongen, har Varberg gått mållösa. Imponerande siffror för hallänningarna som för tillfälllet huserar i bottenstriden av Allsvenskan.

Sirius placerar sig två poäng framför Varberg i tabellen. Sedan återstarten, har Sirius blandat och gett i sina prestationer, men poängsaldot, sex poäng på fem matcher, får ses som godkänt. Senast åkte Sirius på en blytung förlust mot bottenkonkurrerande Örebro. Matchen stod länge 1-1, men med fem minuter kvar av ordinare tid kunde motståndarlaget göra 2-1 vilket sedermera också blev slutresultatet.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,61 @ bet365.

  • Match: Varberg – Sirius
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 9/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar