Varberg – Djurgården

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Varberg känns som ett bottenlag denna säsongen, speciellt när hallänningarna har tappat spelare som Selmani, Norling och Book. Dess nyförvärv Simovic skriker inte direkt fullgott substitut för Selmani. Dock intressant namn, Karlsson Ajdel, han har gjort många mål i division 1. Varbergs start i Allsvenskan bådar inte heller gott. 0-0 mot Mjällby, samt 1-3-förlust mot Elfsborg. Förmodligen förlust idag.

Djurgården har sex poäng och målskillnaden 3-0 efter Elfsborg och Norrköping. Inför senaste matchen, fanns frågetecken för mittbackslåsets duglighet när motståndet blev tuffare. Men Peking var aldrig nära var känslan. Une-Larsson och Ekdal kvar att bevisa, men nog ska man kunna spika igen på nytt i vart fall när motståndet heter Varberg. Däremot tror jag inte på något målkalas framåt för blåränderna.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ bet365.

  • Match: Varberg – Djurgården
  • Spel: Djurgården (2)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 15:00, 25/4