Halmstad – Varberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad har stått för två starka prestationer efter deras säsongsuppehåll, mot lag på övre halvan. Mot Hammarby lyckades hallänningarna plocka en poäng, efter att Marcus Antonsson kvitterat på tilläggstid. Och närmast spelade Halmstad oavgjort, 0-0 hemma mot Djurgården. Mot andraplacerade Djurgården, stod klubben för en stark insats, och de hade mycket väl kunnat få med sig alla poäng.

Varberg hittas näst sist i tabellen. Närmast åkte Varberg på sitt tredje raka poängtapp när man föll borta mot AIK med 2-1. Varberg tog ledningen i matchen efter en jättetavla från AIK-målvakten, men AIK kom tillbaka och vann tillslut rättvist med 2-1. Utöver situationen som resulterade i att Varberg tog ledningen i matchen var det aldrig riktigt nära för Varberg att göra mål. En ganska svag insats av Varberg.

Jag spelar på raka ettan till 2,02 @ betsson.

  • Match: Halmstad – Varberg
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 2,02 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!