Varberg – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg fortsätter överraska under inledningen av säsongen. Laget har fyra poäng efter tre omgångar, där segern kom mot Helsingborg och krysset mot Malmö. Sen skall man inte glömma, att hemmalaget var nära poäng mot Göteborg också, men missade i sista stund. Varbergs inledning är imponerade och överraskande hittills. Hemmalagets anfallsspel har varit effektivt och det är därför poäng har plockats.

Falkenberg jagar formen. Senast åkte man ur Svenska Cupen mot Mjällby, efter att ha spelat med en man mindre i stora delar av matchen. Det blev för tufft och man får istället lägga fokuset på att försöka säkra kontraktet den här säsongen. Inledningen är inget att hurra över, trots att man faktiskt vann den andra matchen för säsongen och kryssade premiären. Sedan dess har det gått tyngre med två torsk.

Jag spelar på Varberg Draw No Bet till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Varberg – Falkenberg
  • Spel: Varberg DnB
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar