IFK Göteborg – Varberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg imponerade senast genom att besegra Malmö med 3-2 på bortaplan. Spelmässigt var inte resultatet helt rättvist och göteborgarna hade tur. Man fick en straff på övertid som Sana lyckades sätta. Segern var viktig för självförtroendet. De flesta trodde att Göteborg skulle imponera när Berg samt Wendt anslöt. Spelet har emellertid hackat, men naturligtvis kommer Malmö-segern påverka.

Varberg tog en viktig 1-0-seger mot Örebro hemma senast. Simovic avgjorde i 89:e i en medioker match. Tycker inte Varberg var bra i denna match och 0-0 hade varit mer rättvist. Varberg har blivit ett utpräglat hemmalag där 11 av 17 poäng har tagits i år. När man spelar på bortaplan så är man mycket sämre och spelmässigt så ser det inte bra ut. Jag tror man kommer få en jobbig afton på Gamla Ullevi.

Jag spelar på IFK Göteborg Draw No Bet till 1,43 @ Unibet.

  • Match: IFK Göteborg – Varberg
  • Spel: IFK Göteborg DnB
  • Odds: 1,43 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar