Varberg – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg hade det svårt mot Blåvitt förra säsongen, med två förluster. Hemmalaget har vidare hamnat i en formsvacka, som säkerligen kommer speglas i matchbilden mot dagens gäster. Klasskillnaden mellan kvällens motståndare är stor, och det lär förmodligen bevittnas ikväll. Känslan är att blåvitt åker till Varberg och plockar alla poäng. Varberg kommer med största sannolikhet vara sårbara här.

IFK Göteborg är stora favoriter till seger om man ser till truppen. Mikael Stahre har onekligen fått igång det här blåvita gänget igen och man noteras i dagsläget med två raka segrar. Det har förvisso varit mot två lite lägre rankade lag, men så är även Varberg. Det är en tuff bortamatch där man behöver vara på tå för att lyckas ta med sig samtliga poäng. Jag tror dock att Blåvitt är just där.

Jag spelar på raka tvåan till 2,15 @ bethard.

  • Match: Varberg – IFK Göteborg
  • Spel: IFK Göteborg (2)
  • Odds: 2,15 @ bethard
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar