AIK – Varberg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

AIK förlorade borta mot Häcken efter återkomsten. Landslagsspelarna Larsson och Lustig saknades och stockholmarna fick inte spelet att stämma, inte förens alldeles försent. Ikväll spelar Gnaget hemma på Friends Arena, där klubben inte förlorat nu under säsongen. AIK är hemmastarka. Det krävs prestation från AIK, efter Gnagets tuffa återstart och Varberg är nog ett motstånd som kommer rätt lägligt.

Varberg löste en poäng mot mycket starka Kalmar i återstarten. Ett resultat som de tar med sig positiva saker ifrån till mötet med AIK under lördagen. Utöver det resultatet så har Varberg inte varit lysande i år, utan det har varit en väldigt tufft start på säsongen för hallänningarna. Och så lär det nog fortsätta. Dess bortamöte med AIK blir en tuff uppgift för Varberg, som inte alls har den kraften som krävs.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ betsson.

  • Match: AIK – Varberg
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 1,61 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 11/7

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!