Varberg – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varbergs huvudtränare Jocke Perssons och hans mannar, har verkligen överraskat. Hemmalaget spelar en vågad fotboll trots att dem är nykomlingar. Många spelare används och det roteras vanligtvis vilket innebär att de flesta får speltid, vilket inte hör till vanligheterna i Allsvenskan. Fördelen är att Boisarna, blir mindre beroende av enskilda spelare och den kollektiva tryggheten kommer finnas där.

Mjällby har haft ett oerhört tufft spelschema och trots att man hade spelat en match mot Malmö som gick till övertid i cupen bara tre dagar innan, så lyckades de ändå slå Häcken med 3-1 helt rättvist. MAIF har verkligen visat att man hör hemma i Allsvenskan såhär långt under säsongen där man vunnit mot lag som Hammarby och nu Häcken samt spelat oavgjort mot IFK Göteborg.

Jag spelar på Mjällby +0 (Asian Handicap) till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Varberg – Mjällby
  • Spel: Mjällby +0 (AH)
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar