Gefle – Örgryte

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Gefles desperation är såklart stor i samband med att laget innehar jumboplatsen i Superettan. Klubben måste steppa upp illa kvickt. Nu har Gefle, fyra poäng upp till kvalplats och den klassiska klubben kan därmed komma att petas ner utanför den svenska elitfotbollens rum. Situationen är självklart extremt kritisk. Häromveckan, skrällde laget mot Halmstad. Därefter torsk mot Brage och Helsingborg.

Örgryte hade känn på allsvenskan bara för ett par månader sedan, men har tappat allt. Göteborgarna har dessutom inte vunnit på, hör och häpna, hela 11 matcher. Nu har det också blivit tre raka förluster och klubben är inte bättre placerade än på åttondeplats. Gefle har en bra chans att sätta stopp på den målfria sviten mot Öis som läcker. På sina tre senaste matcher har Örgryte släppt in nio mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,72 @ expekt.

  • Match: Gefle – Örgryte
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,72 @ expekt
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/9

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!