Norrby – Öster

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Norrby innehar tiondeplatsen i Superettan. Hemmalaget har endast lyckats skrapa ihop två poäng på deras fyra senaste drabbningar i seriespelet. Föregående vecka åkte de ur Svenska Cupen mot Utsikten. I dagsläget har Norrby fyra poäng ovanför nedflyttningskvalstrecket och fortsätter Norrby i denna form, kan hemmalaget på allvar bli inblandade i en nedflyttning. De är vinstlösa på fem raka matcher.

Öster är sex poäng bakom trean J-Södra med en match mindre spelad. Hoppet om Allsvenskan lever i allra högsta grad. De har även ett ganska tacksamt spelschema inför Superettans slutspurt. Visserligen har de kvar ettan Degerfors och tvåan Halmstad men båda de matcherna är på Östers hemmaplan. Men även Östers spel på bortaplan har imponerat på sistone. Tio poäng på de senaste fem bortamötena.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,72 @ betsson.

  • Match: Norrby – Öster
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17:30, 11/10
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!