Norrby – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrby innehar tiondeplatsen i Superettan. Hemmalaget har endast lyckats skrapa ihop två poäng på deras fyra senaste drabbningar i seriespelet. Föregående vecka åkte de ur Svenska Cupen mot Utsikten. I dagsläget har Norrby fyra poäng ovanför nedflyttningskvalstrecket och fortsätter Norrby i denna form, kan hemmalaget på allvar bli inblandade i en nedflyttning. De är vinstlösa på fem raka matcher.

Öster är sex poäng bakom trean J-Södra med en match mindre spelad. Hoppet om Allsvenskan lever i allra högsta grad. De har även ett ganska tacksamt spelschema inför Superettans slutspurt. Visserligen har de kvar ettan Degerfors och tvåan Halmstad men båda de matcherna är på Östers hemmaplan. Men även Östers spel på bortaplan har imponerat på sistone. Tio poäng på de senaste fem bortamötena.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,72 @ betsson.

  • Match: Norrby – Öster
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17:30, 11/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar