Örgryte – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte har imponerat under den första tredjedelen av Superettan. Laget innehar andraplatsen efter tio spelade omgångar, precis bakom gästande Falkenberg. Det som främst utmärkt göteborgarna är deras offensiva skicklighet. Man har gjort 20 mål på tio matcher. Samtidigt har Örgryte dock släppt in tio mål, som ger ett snitt på ett insläppt mål/match. Mycket tyder på att dagens match kommer bli målrik.

Falkenberg går in på sitt andra år i Superettan och har verkligen fått en rivstart. Man har bara en förlust efter tio omgångar och leder serien med deras 23 poäng. Även gästerna imponerar offensivt. Faktum är att laget gjort flest mål i Superettan, 22 stycken. Detta ger ett snitt på 2,2 gjorda mål/match. De har dock släppt in 12 mål, vilket ger snittet 1,2 insläppta mål/match. Senast besegrades Värnamo med 1-4.

Jag spelar på över 2,5 mål 1,86 @ William Hill.

  • Match: Örgryte – Falkenberg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,86 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 3/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar