Örgryte IS – Ängelholms FF

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

I måndags mot Degerfors blev det en sur uddamålsförlust – i morgon ska ÖIS ta revansch. Ängelholm gästar Gamla Ullevi i en match som kan ta ÖIS upp på kvalplats igen. För motståndet står alltså Ängelholm. Senast lagen möttes i början av juni då en högst märklig match utspelades. Två straffar, tre ramträffar och ett offsidemål – bara i den första halvleken. När matchen var slut så var ställningen 4-1 till Ängelholm och jag tror att ÖIS är revanschsugna inför ikväll. Ängelholm har gett blandat resultat under säsongen. Resultatraden lyder 8-9-8 och målskillnaden 42-38 vittnar om ett lag som är duktig offensivt, men även har brister i försvarsspelet. Något som jag tror att ÖIS kommer uttnyttja med sin starka och snabba anfallare Emil Karlsson.

Ängelholm har dessutom en lång frånvarolista. Björn Westerblad och Muamet Asanovski, två viktiga pjäser i laget, saknas på grund av avstängning och Omid Nazari samt Rebin Assad är borta med skador. ÄFF kommer därför att åka upp till Göteborg med en 14-mannatrupp. ÖIS, å sin sida, kommer precis som vanligt med en 18 manna trupp. Även Lantz har dock avstängningar att ta i åtanke då såväl Adam Rosén som George Mourad fick sitt tredje gula kort i måndags och tvingas se matchen från läktarhåll. I övrigt så har Ricky Yarsuvat legat med magsjuka under veckan och är inte heller han disponibel. Filip Holländer, som har fått reda på att han lider av sjukdom, samt André Nilsson är borta sedan tidigare. Därutöver så är alla spelare tillgängliga, friska och redo för spel. ÖIS fick känna på Degerfors fina form och förlorade senast med endast 2-1, medans ÄFF förlorade med 4-1 för några omgångar sedan.

Senaste 5 inbördes matcher:
Om man bortser från senaste förlusten, har ÖIS vunnit 2 av de 4 senaste matcherna lagen emellan.

  • Match: Örgryte – Ängelholm
  • Spel: Örgryte (1)
  • Odds: 2,55 @ Unibet
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar