Malmö FF – Mjällby AIF

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö vann senast med hela 3-0 mot formsvaga Helsingborg. Der går bra för de ”himmelsblåa” och de utländska klubbarna är framme och rycker i de största stjärnorna. Jiloan Hamad och Johan Dahlin är hett eftertraktade samtidigt som det spekuleras i att Rikard Norling kommer att få sparken efter säsongen. Rantie gick förlorad till förmån för Bournemouth i slutet av augusti samtidigt som klubben ett par veckor tidigare tog emot Guillermo Molins med öppna armar. ’Guille’ har saknat Malmö och Malmö har saknat ’Guille’. På det hela taget har han faktiskt redan spelat in sig i laget. Saknaden av Rantie blev inte långvarig. Molins och Hamad i all ära men det största vapnet framåt heter ändå Magnus Eriksson. Med 10 mål och 12 målgivande passningar är Eriksson den överlägset bästa poängplockaren i årets Allsvenska. Simon Thern och tuffe Erik Friberg är också värda att nämnas. Erik Johansson kommer inte till spel mot Mjällby p.g.a. skada och i skrivande stund finns det dessutom frågetecken över huruvida Pontus Janssons knä håller eller inte.

För Mjällbys del hackade spelet senast och Mjällby kammade noll poäng hemma mot Åtvidaberg. Hem och slicka såren behövdes för deras del för ikväll måste de ha laddat om batterierna för en ny svårare match. Gbenga Arokoyo är tillbaka efter sin avstängning och kommer att styra upp nivån på det svajiga försvaret från den gångna omgången. Nivån måste helt enkelt upp om Mjällby ska rå på ett formstarkt Malmö. De 5 senaste mötena lagen emellan har båda lagen gjort mål i 4/5 matcher. Mjällby är ett av de lagen i Allsvenskan som släpper in flest mål och gör flest. Jag tror Malmö vinner matchen, men spelvärdet ligger i att båda lagen gör mål.

Fem senaste matcherna:
Mjällby har vunnit 1, spelat oavgjort 2 och förlorat 2.
Malmö har vunnit 3, spelat oavgjort 1 och förlorat 1.

  • Match: Malmö FF – Mjällby AIF
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 19:00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar