Mjällby – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Mjällby har gått segerlösa i fem raka ligamatcher. Nykomlingen återfinns på stabila niondeplatsen med 15 inspelade poäng. Marcus Lantz mannar hade en fin period i början av juli månad, där hemmalaget plockade fyra raka segrar. Formen har dock därefter, kantats av betydligt svagare insatser från Blekinge-klubben. Hemmalaget har även förlorat tre av dess fem senaste seriematcher.

Sirius reser söderut inför onsdagens tillställning med nykomlingen Mjällby. Lagen besitter en likvärdig poängskörd efter tolv spelade omgångar av säsongens Allsvenska. Men gästerna Sirius har visat upp betydligt mer kvalitet, framförallt i offensiven. Sirius har spelat en väldigt fin fotboll i inledningen av den här säsongen, ett spel som bjudit på en fartfylld och offensiv fotboll.

Jag spelar på X2 till 1,46 @ Unibet.

  • Match: Mjällby – Sirius
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,46 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!