Kalmar – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar imponerade under säsongsinledningen. Man stod först emot serieledande Norrköping på ett bra sätt, på bortaplan, och därefter slog laget både Helsingborg och Falkenberg tämligen enkelt. Sedan kom 0-5-nederlaget mot Djurgården, vilket blev en vändpunkt för säsongen. Sedan dess har de inte tagit en enda poäng med fem raka torskar mot Östersund, Varberg, Elfsborg, Bajen och Malmö.

Sirius har i denna omgång goda chanser, att faktiskt ta över andraplatsen vid seger. Elfsborg ställs inför en tuff bortamatch mot duktiga nykomlingen Mjällby och Malmö ställs mot Hammarby som har större potential än vad man hittills visat. Om bara Sirius löser poäng här, finns faktiskt goda möjligheter att inte tappa i toppen. Sirius är också ett av seriens bästa bortalag med sju poäng på fyra bortamatcher.

Jag spelar på Sirius Draw No Bet till 1,74 @ betsafe.

  • Match: Kalmar – Sirius
  • Spel: Sirius DnB
  • Odds: 1,74 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/7

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar