Norrköping – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping har de senaste säsongerna, befäst positionen som toppklubb. Tillika är klubben inför den stundande säsongen, tippade till att vara med och fajtas om SM-guldet. Konkurrensen är tuff, men de har en tidigare guldtränare på tränarbänken, Oscar Jansson i mål, och Sead Hakšabanović i offensiven. Förväntningarna är med all rätt skyhöga. Hakšabanović har varit ligans mest spännande spelare.

Sirius var en av fjolårets största överraskningar med en underhållande fotboll och flera spelare som tog stora kliv. Även om laget under de avslutande matcherna, tappade mark i tabellen, var helhetsintrycket att Uppsala-laget stod för en riktigt bra säsong. I år blir det lite av ett nybygge. Sirius har tappat Henrik Rydström samt två av lagets största stjärnor i form av Stefano Vecchia och Elias Anderson.

Jag spelar på raka ettan till 1,56 @ betsson.

  • Match: Norrköping – Sirius
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,56 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 17:30, 11/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar