Helsingborg – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborgs säsongsinledning, har dessvärre varit svag. Skåningarna återfinns på sistaplats i tabellen. Senast åkte laget på sjätte förlusten, när Helsingborg föll med 3-1 borta mot Sirius. Helsingborg behöver inte vänta länge på revansch, då serien vänder och Sirius står som motstånd även på måndag. Storstryk närmast, men på hemmagräs ska skåningarna dock ha större chans att ta poäng.

Sirius fortsätter imponera och inför måndagens tillställning hittas de på sjundeplats i tabellen. Där Sirius imponerat som mest är onekligen i offensiven med 27 gjorda mål på sina 15 inledande matcher. Sirius Stefano Vecchia är i glödhet form och senast mot Helsingborg stod anfallaren för både mål och assist. På tio starter har Vecchia nu gjort sju mål och fyra assist. Ruskigt imponerande säsong av Vecchia.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Helsingborg – Sirius
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar