Häcken – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häckens premiäromgång blev kämpig, på värdelöst underlag mot Halmstad, innan man mötte Malmö på Bravida Arena förra helgen. Malmö visade klasskillnad till en början, men Hisingenklubben höjde sig med matchens gång. Hemmalaget har lite positivt att ta med till tredje omgången. Sirius gästar idag och omigen har klubben hemmaplan och där gäller det att plocka trepoängaren.

Sirius har tappat Stefano Vecchia inför säsongen och det är ett rejält tapp för laget. Förväntningarna nu inför säsongen är inte överdrivet stora och de jobbar i skuggan bakom många andra lag. Det är inget lag som skall ta någon topplacering, snarare tvärtom. Det har man dock inte fått se i starten, där Sirius är obesegrade. Krysset mot Norrköping i premiären sticker såklart ut.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ bet365.

  • Match: Häcken – Sirius
  • Spel: Häcken (1)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 24/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar