Häcken – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken återfinns på andraplats i tabellen. Med en match mindre spelad än Malmö är avståndet upp till serieledarna, blott sex poäng. Alltså kan en Häcken-seger mot Sirius på allvar väcka liv i guldstriden. Nu senast plockade hemmalaget andra raka segern när göteborgarna besegrade Gnaget. I lagets senaste möte, kunde Häcken slutligen vinna. Daleho Irandust lyckades avgöra mötet.

Sirius tillhör säsongens största utropstecken. Inför kvällens möte mot Häcken hittas de på sjätteplats i den allsvenska tabellen. Imponerande säsong av Sirius som av många förväntades få det tufft att hänga kvar i serien. Om Sirius vinner på måndag kommer man klättra förbi Norrköping och parkera sig på en delad fjärdeplats med Djurgården. Närmast blev det däremot förlust för Sirius när man föll med 2-0.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,66 @ bet365.

  • Match: Häcken – Sirius
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar