Hammarby – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby kommer till den allsvenska premiären med en helt okej försäsong. Det kan dock konstateras att stockholmarna läcker alldeles för mycket bakåt även mot lättare motstånd. För någon vecka sedan fick man in de två sista pusselbitarna och kunde därmed fullända dess lagbygge inför säsongen. Nikola Djurdjic och profilen Erkan Zengin anslöt. Ingen av dessa är emellertid spelklara till premiärmatchen.

Sirius kommer också till premiären med många insläppta mål på försäsongen. De har trots allt pillat in mål i så gott som alla sina matcher hittills. Det bådar såklart gott. Förra säsongen inledde Sirius, som då var allsvensk nykomling, också på Tele 2 Arena. Då var det visserligen borta mot Djurgården, men med tanke på att laget tog en tung 2-0-seger direkt finns det väldigt goda minnen inför den här matchen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,61 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Sirius
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 1/4, 15:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar