Sundsvall – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Från VM till Superettan här. Giffarna från Sundsvall tar emot Sirius från Uppsala här och jag har saken klar för mig. Jag kliver in på ett spel här, häng på!

Sundsvall leder Superettan inför den här matchen men laget kommer från en förlust mot Varberg så räkna med revanschlusta. Tvåan i serien, Hammarby, förlorade i veckan mot GAIS vilket innebär att Sundsvall kan dra ifrån lite vid seger här. Hemma på Norrporten är man riktigt starka och resultatraden 5-1-0 samt målskillnaden 15-6 imponerar rejält! Man har besegrat Hammarby (3-1), Degerfors (4-1), Ängelholm (4-3) och nu senast Syrianska (3-1) på sin hemmaplan så visst kan laget göra mål hemma på Norrporten. Nu ställs man dessutom mot en svag defensiv som släpper till alldeles för många lägen bakåt. Det är dags för Pa Dibba och Johan Eklund att hitta målet igen efter två mållösa matcher vardera. Gör dem det så sitter det här spelet redan före paus!

Motståndarna Sirius är 9 poäng efter Sundsvall och ligger på en sjundeplats. Resultatraden för laget ser bra ut med 5 raka utan förlust men det speglar inte lagets insatser. Man har inte imponerat i matcherna och lagets defensiv har märkvärt svårt att spika igen bakåt. Nu höll man visserligen nollan senast mot Ängelholm på sin hemmaplan men före det var man uppe i 11 raka matcher där man släppt in mål. Nu ställs man mot en av seriens bästa offensiver vilket bör innebär problem för Sirius. Man har dessutom ett stort frågetecken för sin bäste back, Elliot Käck, som fick kliva av senast och utan honom i försvaret är man nämnvärt försvagade.

Kort summering: Sundsvall bör vara huvudet högre än Sirius här och med tanke på hur vassa man är i offensiven där man skapar mängder med lägen så tror jag utan tvekan man får utdelning i minst två av dessa lägen mot ett Sirius som väldigt ofta släpper in mål bakåt.

  • Match: GIF Sundsvall – Sirius
  • Spel: GIF Sundsvall över 1.5 mål i matchen
  • Odds: 1.90 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 16.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar