Sirius – Norrköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sirius återfinns på trettondeplats i Allsvenskan. Efter tre förluster och sex matcher utan vinst, har lagets avstånd till den absoluta bottenstriden krympt. Till kvalplats, skiljer bara tre pinnar. Senast åkte Sirius på en storförlust borta mot Djurgården. I den femte minuten åkte klubben på en utvisning och efter mardrömsstarten kom Uppsala-laget aldrig riktigt tillbaka och förlustsiffrorna skrevs till 4-0.

Norrköping föll tungt mot Hapoel Be’er Sheva i torsdagens kval till Europa League. Med bara tre dagars vila är matchen på söndag väldigt viktig. Just nu placerar sig Peking på sjundeplatsen i tabellen med 31 inspelade poäng. Upp till topp tre som innebär en Europaplats skiljer det sju poäng. Norrköping är det femte bästa laget i allsvenskan på att producera hörnor framåt.

Jag spelar på över 8,5 hörnor till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Sirius – Norrköping
  • Spel: Över 8,5 hörnor
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 18/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!