Sirius – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sirius har imponerat sedan Allsvenskans premiärmatch. Några omgångar in, fanns Uppsala-klubben att hittas på andraplats i tabellen. Även om hemmalaget numera hittas på femteplats har Sirius såklart, ett imponerande facit. Sirius har en på vinst de fyra senaste matcherna, som inte låter speciellt starkt men som egentligen inte förvånar. Sirius har nämligen stött på såväl AIK som Hammarby och Norrköping.

Malmö hittas på tredjeplats i Allsvenskan. Favoriterna från söder har äntligen fått igång maskineriet nu och Sirius är inte rätt lag att stoppa det. Sirius har inte riktigt lyckats lika bra på sistone jämfört med de inledande omgångarna. Malmö är ju favoriterna till guldet och det är befogat. I de senaste matcherna har man visat just det, inte minst nu senast mot Hammarby. Malmö gick segrande med 3-0.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ betsson.

  • Match: Sirius – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 17:30, 26/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!