Östersund – Mjällby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Östersund kommer förmodligen avsluta på jumboplatsen i serien. Efter 27 spelade matcher har de bara inkasserat 14 poäng. Oddsen har varit emot hemmalaget sen inledningen. Faktumet att Östersund, inte kunde värva några spelare för säsongen, blev såklart förödande. ÖFK kommer till matchen med två raka 3-0-torskar. Senast föll laget, borta mot AIK, och dessförinnan på bortaplan mot Varberg.

Mjällby har tagit 31 poäng på 27 matcher och kommer från en tung förlust hemma mot Sirius. Gästerna tappade då en 2-1-ledning då bortalaget satte det avgörande 3-2-målet med en minut kvar av ordinarie tid. Utan den här Torstensson-effekten hade Mjällby sannolikt legat betydligt mer pyrt till än vad man nu gör. Nu har man dessutom ett relativt fördelaktigt spelschema. Mjällby möter Örebro i nästa match.

Jag spelar på raka tvåan till 1,61 @ betsson.

  • Match: Östersund – Mjällby
  • Speltips: Mjällby (2)
  • Odds: 1,61 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar