IFK Göteborg – Mjällby

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg har tappat spelare som Jakob Johansson, Pontus Wernbloom och här senast, sålde blåvitt, Alhassan Yusuf. Göteborgarna får emellertid positiva besked i truppen inför Mjällby. Marcus Berg, den mångfaldige landslagsmannen som precis kommit hem från EM-mästerskap, gör återkomst i blåvitt under söndagen. Marcus Berg kan med all säkerhet ge IFK nästa nivå i dess anfallsspel.

Mjällby har varit en ny och frisk fläkt i Allsvenskan. Det här är ett lag som plockat en hel del poäng mot större allsvenska klubbar, men som under senaste tiden tappat en hel del viktiga poäng. Tre raka torsk betyder en dålig formkurva för tillfället. För Mjällby kommer matchen, där göteborgarna har ny energi, på sämsta tillfälle. Det här kan bli en tung uppgift när Blåvitt har något nytt att glida vidare på.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Mjällby
  • Spel: IFK Göteborg (1)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 18/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!