Mjällby – Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mjällby har imponerat säsongen igenom. Hopp finns naturligtvis i Mjällby efter den gångna perioden. Anfallaren Moses har verkligen imponerat den senaste tiden och även, tagit hemmalaget till nya nivåer. Blekingelaget känns stabila inför detta möte mot Göteborg, där hemmalaget har chansen att skrälla. Gästernas situation är inte optimal, men dess hopp lever dock vidare efter hemvändan av några spelare.

IFK Göteborgs framtid och hur länge Poya Ashbagi får sitta kvar som huvudtränare är omdiskuterat. Cupguldet har såklart stärkt tränarduon och det skall inte vara så nära trots den dåliga formen. Ryktena kommer dock att om laget förlorar mot Mjällby här, så kan det vara dags att överväga Poyas framtid. Nu har man dock fått hem både Pontus Wernbloom och Sebastian Eriksson i veckan.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: Mjällby – Göteborg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 14:30, 30/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar