Mjällby – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Lagen möttes förra veckan och då krossade göteborgarna Mjällby. Nu har Mjällby fått en ny tränare och frågan är om han får ordning på laget redan här? Jag har hittat ett bra spel här.

IFK Göteborg har spelat upp sig mer och mer den senaste tiden och lagets offensiva spel har stundtals varit helt fantastiskt. Man har verkligen börjat hitta målet igen och 16 mål på 6 matcher vittnar om det! I lagets tre senaste bortamatcher har man vunnit mot Fola Esch med 2-0, kryssat mot Halmstad (2-2) och nu senast krossade man Györ i Europa League med 3-0 så bortaformen är riktigt fin och målen sprutas in. När lagen möttes förra veckan rekade jag att Blåvitts sylvasse anfallare, Lasse Vibe, skulle näta till 2.20 och då gjorde han 3 mål! Nu är det dags igen och att han trivs mot Mjällby behöver väl knappast nämnas. Senast spelade man en avslagen match hemma mot Györ som förlorades med 0-1 men eftersom man vunnit bortamatchen med 3-0 så spelade det ingen större roll. Man missade dock ett par lägen så anfallarna med Lasse Vibe i spetsen bör vara revanschsugna här. Lasse Vibe har gjort mål i fem av lagets sex senaste matcher och han har totalt gjort 9 mål på dessa matcher. Han har tillsammans med spelare som May Mahlangu och Sam Larsson varit riktigt farliga offensiva hot mot sina motståndare och så lär det bli även i den här matchen. Jag tror utan tvekan Lasse Vibe kommer få ett par lägen i den här matchen och med tanke på den målform han befinner sig i så är oddset 2.30 på att han gör mål i matchen riktigt bra för räkna med ett offensivt Blåvitt mot Mjällby här!

Mjällbys tränare Lasse Jacobsson blev uppsagd förra veckan och in kom Anders Linderoth som ny tränare. Man har dessutom tappat lagets otroligt viktiga mittback Gbenga Arokoyo till Turkiet, tungt! Man har spelat tre matcher efter uppehållet då man först åkte på stryk borta mot Kalmar med 2-1, sedan spelade man 1-1 hemma med bottenkollegan Falkenberg och nu senaste åkte man på stryk med 3-1 borta mot Blåvitt. Lagets defensiv är svag i mina ögonm vilket man bevisade senast mot blåvitt och även om man höjer sig någon nivå med Anders Linderoth som tränare så tror jag inte det räcker för att stoppa Lasse Vibe här. Man ställs mot en stekhet offensiv och 2.30 på Lasse Vibe som målskytt är för högt i mina ögon!

Mjällby har en turbulent vecka bakom sig där man fått in Anders Linderoth som tränare vilket är mycket positivt för klubben men frågan är om han hunnit sätta sin prägel här? Man har tappat sin bäste försvarare i Arokoyo och detta talar för mitt spel på Lasse Vibe som målskytt då han är i högform för dagen och sprutar in mål i sina framträdanden! Han har skickliga medspelare som skapar ytor åt honom samt spelar fram honom och senast i Allsvenskan gjorde han tre mål mot just Mjällby! Jag tror Blåvitt vinner den här matchen och Lasse Vibe bör göra minst 1 mål här!

  • Match: Mjällby – IFK Göteborg
  • Spel: Lasse Vibe målskytt i matchen
  • Odds: 2.30 @ betsafe
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar