IFK Göteborg – Mjällby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Göteborg krossade Györ i Europa League i veckan och kan därmed känna ett visst lugn inför kommande match nästa torsdag. Det lär vara full fokus på den här matchen och man bör ställa bästa laget på benen. Mjällby har haft en turbulent uppladdning inför den här matchen då man tappat sin bäste försvarare samt sagt upp sin tränare, hur påverkar det laget här?

IFK Göteborg stod för en usel insats i hemmamatchen mot Fola Esch i Europa League för 5 matcher sedan där man spelade 0-0 med dem direkt efter uppehållet. Efter det har man spelat upp sig ordentligt och lagets offensiva spel har stundtals varit helt fantastiskt. Man har verkligen börjat hitta målet igen och 13 mål på 4 matcher vittnar om det! Man har tre raka bortamatcher bakom sig nu så det är nog extra skönt för laget att vända hem till sina hemmasupportrar igen på Gamla Ullevi. Senast man spelade här körde man över Helsingborg med fina 6-2! En spelare som har imponerat enormt på mig är anfallaren Lasse Vibe som gjort mål i samtliga dessa fyra matcher och han har totalt gjort 6 mål på dessa matcher. Han har tillsammans med spelare som May Mahlangu och Sam Larsson varit riktigt farliga offensiva hot mot sina motståndare och så lär det bli även i den här matchen. Jag tror utan tvekan Lasse Vibe kommer få ett par lägen i den här matchen och med tanke på den målform han befinner sig i så är oddset 2.20 på att han gör mål i matchen riktigt bra för räkna med ett offensivt Blåvitt mot Mjällby här!

Mjällbys tränare Lasse Jacobsson blev nyligen uppsagd vilket gör att laget står utan tränare i den här matchen. Tills vidare tar assisterande tränaren Jonas Andersson över ansvaret tills man hittat en ny tränare. Man har dessutom tappat lagets otroligt viktiga mittback Gbenga Arokoyo till Turkiet, tungt! Man har spelat två matcher efter uppehållet då man först åkte på stryk borta mot Kalmar med 2-1 och sedan spelade man 1-1 hemma med bottenkollegan Falkenberg. Lagets defensiv är svag i mina ögon och när man dessutom gör sig av med sina bäste försvarare så kan jag inte tro annat än att försvarsspelet kommer rasa och vara väldigt förvirrat. Man ställs mot en stekhet offensiv och även om Blåvitt har matchats tufft så bör man besegra Mjällby här!

Kort summering: Det har varit en turbulent förberedelse inför den här matchen för Mjällby som alltså står utan tränare samt sålt sin bästa defensiva spelare. Detta talar för mitt spel på Lasse Vibe som målskytt då han är i högform för dagen och sprutar in mål i sina framträdanden! Han har skickliga medspelare som skapar ytor åt honom samt spelar fram honom och nu har han alltså gjort mål i fyra raka matcher. Jag tror Blåvitt vinner den här matchen och Lasse Vibe bör göra minst 1 mål här!

  • Match: IFK Göteborg – Mjällby
  • Spel: Lasse Vibe målskytt i matchen
  • Odds: 2.20 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar